april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Herenkapper in Maastricht gevonden bij dit bedrijf

herenkapper in Maastricht

Herenkapper in Maastricht, daar was ik naar opzoek. Zo kwam ik al snel terecht bij Ellie’s Kapsalon. Deze onderneming is een goede kapper voor heren en dames. Ook kinderen kunnen harteloos hier in de stoel plaats nemen. Ben je een man die zijn baardgroei graag getrimd wil hebben of geheel eraf. Ook dan kan je gerust een afspraak maken met deze geweldige kapper. Door jarenlang ervaring, kan deze onderneming de mooiste creaties maken van jouw haar. Ook is dit bedrijf op de hoogte van de laatste haar trends. Daarom maakte ik een afspraak met dit bedrijf om mijn haar te laten knippen en mijn baard te trimmen.

herenkapper in Maastricht

Deze herenkapper in Maastricht is een echte aanrader

Op de dag van mijn afspraak bij Ellie’s Kapsalon, werd ik vriendelijk begroet door een medewerkster. Deze medewerkster vroeg waar zij mij mee kon helpen. Daarom vertelde ik mijn wensen en zij ging meteen aan de slag. Nadat ik klaar was kon ik alleen maar heel erg tevreden zijn over het eindresultaat. Het is dan ook niet voor niets dat ik deze herenkapper in Maastricht aanbeveel aan jullie. Kijk daarom op de website van dit bedrijf en maak een afspraak. Je zal er geen spijt van krijgen.

 

 

 

Meer verhalen