juni 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Mooie telefoon met alles er op en er aan

Telgefixt

TelgefixtVorige week was het dan zo ver, ik werd eigenaar van mijn eerste telefoon. Ik vond het tijd worden om een telefoon aan te schaffen omdat je in deze tijd niet zonder kan. Ook hebben al mijn kennissen, familie en vrienden er een. Ik vond het daarom ook belangrijk dat ik via de telefoon contact zou kunnen hebben met hen. Voor de telefoon ging ik naar http://telgefixt.nl/.

Telgefixt

 

Mooie telefoon gekocht bij http://telgefixt.nl/

Bij http://telgefixt.nl/ heb ik vervolgens een mooie telefoon uitgezocht. Namelijk de Iphone 5. De keuze viel op deze telefoon omdat hij er op het eerste oog mooi uitzag. Ook werd er verteld door de medewerkers van http://telgefixt.nl/ dat dit een telefoon was met een makkelijk besturingssysteem. Dit was vooral noodzakelijk omdat ik wat ouder ben. Zelf had ik ook geen zin om met een telefoon met een moeilijk besturingssysteem aan de gang te gaan. Ik wilde het natuurlijk wel snel onder de knie hebben.

 

Tevreden over advies en informatie van http://telgefixt.nl/

Nu ik een week eigenaar ben van de Iphone 5s. Merk ik echt dat het een makkelijk besturingssysteem bevat, zoals de medewerkers van http://telgefixt.nl/ vertelde. Wel heb ik nog niet alles onder de knie. Zo vind ik het nog steeds moeilijk om iets op te zoeken op het internet en om een app te downloaden. Ik ben er zelf van overtuigd dat ik dit zeker allemaal nog een keer leer. Ik heb de telefoon tenslotte pas een week. Dan is het normaal dat je dat nog niet helemaal snapt. Naast dat ik tevreden ben over de telefoon, ben ik ook zeer tevreden over http://telgefixt.nl/ die mij van het juiste advies en informatie hebben voorzien. Voor reparaties aan de telefoon klop ik zeker bij de vestiging van hun aan!