april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Museum Arnhem Musee Lalique

Musee Lalique museum Arnhem

Het Lalique Museum is een interessant museum Arnhem. Het museum bevat mooie collecties van juwelen en glaswerken van de Franse kunstenaar René Lalique, ook wel de Da Vinci van de juwelen-en glaskunst. Geboren in het jaar 1860 en overleden in het jaar 1945. In Museum Arnhem Musee Lalique kan je dus de collecties bekijken van deze geweldige man. In museum Arnhem Musee Lalique zijn er gidsen aanwezig die allerlei informatie geven over de collectie. Deze informatie is te vinden op de schermen. Allerlei details kun je bekijken met een loep, die je moet vragen bij een van je gidsen.

Het museum Arnhem Musee Lalique is €13,- voor bezoekers die GEEN museumkaart bevatten en je kan er lekker lunchen en gebruik maken van allerlei arrangementen.

 

Mijn ervaring met museum Arnhem Musee Lalique

Mijn vriendin en ik zijn erg fan van René Lalique en wij wilden al een keer erg graag naar museum Arnhem Musee Lalique en eindelijk was het zover. Voor €13,- hebben wij een geweldige gids gekregen met veel informatie over onze fan René Lalique. Zijn werken die in het museum stonden waren weerzinwekkend. Wij hebben ervoor gekozen om ook een lunch en prosecco arrangement erbij te doen, want wij wilden dit al zo lang.
Een geweldig lekkere lunch met een lekker prosecco. Wij hebben een top dag gehad.
Wij beide adviseren mensen die wel en niet van kunst houden om het mooie, inspirerende museum Arnhem Musee Lalique te bezoeken, want dit is voor iedereen top!