juni 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Tip: fotografie Leusden

Afgelopen week hebben wij samen met een groep vriendinnen een fotograaf ingehuurd. Wij zijn vervolgens op internet gaan kijken onder ”fotografie Leusden” voor een professionele fotograaf. Wij kwamen vervolgens uit op de website van Ilse Schuurman. Onze keuze viel op haar, omdat er over haar veel positieve recensies staan. Zo staat er dat zij goede foto’s maakt, scherpe prijzen hanteert en kwaliteit levert. Wij vinden dat superbelangrijk! 

Ik had telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Tijdens het telefoongesprek voelde alles heel vertrouwt en hadden wij direct een band. Dat is erg belangrijk!

Onze fotoshoot

Zoals afgesproken kwam Ilse om 12:00 uur. Wij hadden leuke kleren aan en zij heeft vervolgens hartstikke leuke foto’s gemaakt. Zij neemt echt de tijd voor je en weet precies wat er nodig is om goede en leuke foto’s te maken. Het is daarom ook echt een aanrader om Ilse in te huren bij fotoshoots, bruiloften of feesten. Voor fotografie in Leusden en omgeving, is Ilse de beste. Zij maakt niet alles leuke foto’s, maar hanteert ook scherpe prijzen en komt haar afspraken na. Wij hechten daar veel waarde aan.

Op de website staat veel informatie over Ilse en haar dienstverlening. Neem gerust contact met haar op.