juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Bedrijfskleding laten bedrukken? Je bestelt het bij Maxilia

In welke beroepstak je ook precies werkzaam bent bedrijfskleding zorgt er altijd voor dat je werknemers er herkenbaar en professioneel uitzien. Precies om die reden maken zoveel verschillende bedrijven gebruik van bijvoorbeeld bedrukte polo’s of jassen met hun logo daarop. Dat is niet alleen handig en overzichtelijk voor klanten, je zorgt er ook nog eens voor dat je naamsbekendheid wordt vergroot. Maar waar bestel je nu hoogwaardige bedrijfskleding die liever vandaag dan morgen geleverd worden? Bij Maxilia helpen we je graag uit de brand. Wij leveren bedrijfskleding in allerlei soorten en maten en hanteren een razendsnelle levertijd.

Keuze uit een gigantisch assortiment

Of je nu een verkoopmedewerker, een bouwvakker of een elektricien bent: bedrijfskleding zorgt ervoor dat je er gelijk ontzettend professioneel uitziet en dat de klant duidelijk weet bij welk bedrijf je hoort. Maar iedere bedrijfstak vereist verschillende soorten kleding. Precies om die reden bieden we je een gigantisch assortiment aan bedrijfskleding aan. Van polo’s tot sweaters, van broeken tot overalls en horecakleding: bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Voor bouwvakkers en schilders gebruiken we speciale stoffen die de drager extra beschermen en bijvoorbeeld gemakkelijk uit te wassen zijn. Voor horecapersoneel en zorgmedewerkers vind je bij ons helderwitte kleding die tegen een stootje kunnen: van chique bloezen tot doktersjassen.

Persoonlijke hulp tijdens het aankoopproces

Ben je een beetje overweldigd door het grote aanbod en zou je graag wat hulp hebben tijdens het aankoopproces? De werknemers van de klantenservice van Maxilia.nl staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen. Zoek je bijvoorbeeld naar een kledingstuk en kun je het niet vinden? Wij kijken graag met je mee of we het je toch kunnen leveren.