juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Bloemen bezorgen bij mijn liever vader!

Boeketcadeau

Bloemen bezorgen is iets wat ik maar al te graag laat doen. Voor enkele dagen terug is mijn vader ontslagen uit het ziekenhuis. Na een flinke beroerte mag hij thuis bij zijn vrouw aansterken. Dit vindt hij natuurlijk ook het fijnste. Zij zijn inmiddels alweer dertig jaar getrouwd en de liefde springt er nog steeds vanaf! Hierdoor wil ik maar al te graag een boeket rozen laten bezorgen op het adres van mijn ouders. Zij verdienen het allebei om eventjes door middel van een klein geschenkje in de watten gelegd te worden.

Bloemen bezorgen

Geen tijd om het zelf te brengen!

Helaas heb ik last van een “nogal drukke paar kinderen”. Hierdoor red ik het helaas niet om naar de winkel te gaan en een prachtig boeket samen te stellen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden waarmee ik de bloemen kan laten bezorgen.

De bloemen bezorgen op locatie door Boeketcadeau!

Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Boeketcadeau. Bij het zien van het assortiment was ik al meteen verkocht! Een zeer ruime keuze en de meest aantrekkelijke prijzen vind je op deze website. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf toe te vertrouwen dat zij de bloemen zullen gaan bezorgen. Het was nog geen twaalf uur in de ochtend dat ik de bestelling had doorgevoerd. Maar nog geen uur later werd ik al gebeld door mijn ouders met het liefste bericht dat zij het boeket hebben ontvangen.

Bos bloemen

Mijn ouders zijn niet bepaald technisch met het gebruiken van Whatsapp. Anders hadden zij met plezier een foto gemaakt en die naar mij gestuurd. Zo ben ik een half uurtje met de kinderen bij mijn ouders geweest om de bloemen persoonlijk te zien. Wat een kracht stralen de bloemen uit zeg! Neem zelf ook eens een kijkje in het assortiment van dit bedrijf.

Meer verhalen