juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Een kinderkapstok met naam van FrakkZ

Voor mijn twee nichtjes, die allebei dezelfde dag jarig zijn en binnenkort 5 jaar worden, was ik op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau. Ik dacht aan een persoonlijk en functioneel cadeau. Omdat ze beide naar de basisschool gaan en sinds kort ook allebei lid zijn geworden van sportvereniging hebben ze veel jassen, tassen en trainingsspullen. Het is een probleem om die netjes op te bergen, maar daar heb ik een oplossing voor gevonden. Ik kwam tijdens mijn zoektocht naar een cadeau op de website van FrakkZ terecht. www.frakkz.nl. 

Daar hebben ze een uitgebreid assortiment wandkapstokken, kinderkapstokken en wandlampen voor de kinderkamer. Ook is er een kapstok steigerhout in diverse afmetingen. Ik zag direct de kinderkapstok met naam, die paste precies bij mijn wens. Toen ik die zag werd ik natuurlijk meteen enthousiast en ging ik meteen over op het samenstellen en bestellen van een kinderkapstok voor mijn twee nichtjes.

Ik heb een houten kinderkapstok in grafietgrijs besteld van 80 centimeter lang met daarop de voornamen van de meisjes. Het grafietgrijs past prima bij de rest van het interieur. De bestelling verliep zonder problemen en na een dag of 5 had ik het product keurig ingepakt in huis. Want ook de inpak service is geweldig en het kost niets extra. Dat is makkelijk, dan hoef ik dat zelf niet meer te doen.

 

Deze inpakservice is een van de voordelen van FrakkZ en ik kan dan ook iedereen die op zoek is naar een kinderkapstok of een kapstok eiken deze website zeker aanraden. Ik ben er erg tevreden mee en ik ga hier zeker nog vaker iets bestellen.