juni 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Een opleiding zodat ik als administratief medewerker kan gaan solliciteren

Een opleiding administratief medewerker, dat is wat ik het liefste wilde gaan doen alleen ik wist niet waar ik de tijd vandaan moest halen. Als moeder ben ik elke dag druk om op tijd bij school te staan. Binnen de schooltijden ben ik werkzaam als telefoniste- gastvrouw bij een groot autobedrijf. Hier heb ik het erg naar mijn zin maar omdat ik dit al een flink aantal jaar doe, zag ik geen uitdaging meer in mijn huidige functie. Omdat ik toch het liefst op boekhoudkundig gebied iets wilde gaan doen, ben ik toch eens op het internet gaan kijken naar een adres waarbij is misschien in de avond kon gaan leren. 

Opleiding administratief medewerker

Had ik dit adres maar eerder gevonden

Gelukkig vond ik het adres: fabiusopleidingen.nl waar ik direct mijn opleiding voor administratief medewerker kon vinden en wel voor in de avond. Maar één avond per week hoefde ik naar de les en binnen 9 maanden kon ik mijn diploma al in huis hebben. Nou je snapt, ik ben mij direct gaan inschrijven. In de avond is mijn man thuis en dan ik mij volledig gaan richten op mijn studie. Op het werk heb ik al aangegeven welke studie ik aan het volgen ben. Zodra er een functie vrij komt dan hoop ik dat zij als eerste aan mij zullen denken. Het is zo fijn dat ik dit zonder problemen naast de drukke dagelijkse bezigheden kan doen dat ik mijzelf bedenk, nu ik dit bericht schrijf, waarom heb ik dit niet eerder gedaan.

Opleiding administratief medewerker

Meer verhalen