juni 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Eindelijk dit toffe Gabor enkellaarsje gevonden!

Gabor enkellaarsje

Gabor enkellaarsjeEindelijk heb ik mijn perfecte Gabor enkellaarsje gevonden. Hier was ik al een veel langere tijd naar op zoek, maar telkens kon ik niet de juiste vinden. Ik wilde er namelijk heel erg graag eentje die makkelijk te combineren is met veel verschillende outfits. Ik zag het al helemaal voor mij hoe ik het aan kon trekken met een mooie jeans die een beetje gescheurd is en daarop een mooie blouse. In verschillende winkels ben ik geweest, maar daar kon ik niet goed slagen. Om die reden ben ik daarna online verder gaan zoeken. 

Deze winkel is een aanrader

Uiteindelijk heb ik de Gabor enkellaarsjes gevonden op de site van Van Bommel. Zij hebben een enorm groot assortiment voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarom zou jij hier eigenlijk voor jouw hele gezin terecht kunnen. Het is fijn dat de verzendkosten hier gratis zijn wanneer jij voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, want aan dit bedrag kom je al vrij snel. Daarnaast is de levering ook nog eens super snel, want vaak heb jij het de volgende dag al in huis. Mocht je benieuwd zijn of zij ook iets in jouw smaak te koop hebben, neem daar dan zeker eens een kijkje!