mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Geniet van comfort tijdens de nacht dankzij een satijnen kussensloop

Slapen is niet altijd even comfortabel en het ligt niet altijd aan zaken die je zelf kun controleren. Als de vogels beginnen te fluiten als jij nog ligt te slapen, dan kun je daar weinig aan doen. Als de buren lawaai maken, dan kun je daar wat van zeggen en hopen dat het beter wordt, maar dat is lang niet altijd het geval. Als het gehorig is in je woning, dan hoor je vaak ook echt alle geluiden en als je een lichte slaper bent, dan heb je daar al snel last van. Maar gelukkig zijn er ook zaken die het comfort beïnvloeden waar je wel controle over kunt uitoefenen. Het bed, matras en het bijbehorende beddengoed zijn erg bepalend voor je slaapcomfort. Hoe beter het comfort, des te beter je vaak ook kunt slapen. Als je immers in een lekker bed ligt, dan val je in de regel onder gelijkblijvende omstandigheden ook een stuk sneller in slaap. Daarom is het belangrijk om te investeren in een goed bed en comfortabel beddengoed. Wat dat laatste betreft is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed kijkt naar het materiaal van het beddengoed. Katoen is vrij gangbaar, maar zeker niet het meest zachte of comfortabele materiaal. Voor je kussen zou je daarom bijvoorbeeld beter kunnen kiezen voor een satijnen kussensloop. Zijde is veel zachter dan katoen en daardoor slaap je er vaak ook beter op. Daarnaast is een satijnen kussensloop ook heel goed voor je huid en je haar. De huid van je gezicht ligt immers toch al snel iedere nacht 8 uur lang op het kussen. Hoe beter het materiaal van een kussensloop, des te beter je huid in de nacht verzorgd wordt. Een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat de huid kan blijven ademen. Tevens is het satijn dusdanig soepel, dat er geen vouwen in kunnen ontstaan die vervolgens in je huid drukken. Dus je wordt nooit wakker met rode striemen in je gezicht als je op een satijnen kussensloop slaapt. Je haar heeft om dezelfde redenen profijt van een satijnen kussensloop. Omdat het materiaal zo soepel is, kan je haar ook veel beter over het zijden kussensloop glijden. Daardoor ontstaan er geen knopen en klitten in je haar en dat komt de glanzende kwaliteit van je haar alleen maar ten goede. Kijk dan ook gerust eens op de website van satinsleepers.nl voor meer informatie over het satijnen kussensloop. 

Bestel jouw satijnen kussensloop via de webshop van Satin Sleepers 

Als je graag een satijnen kussensloop wilt kopen, dan kun je dat doen via de webshop van Satin Sleepers. Deze bereik je gemakkelijk door op de homepagina van satinsleepers.nl de link van de webshop aan te klikken. Eenmaal daar, dan kun je direct het assortiment bekijken en het satijnen kussensloop van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren kussenslopen zoals: 

  • Rood
  • Zilver
  • Blauw
  • Roze

Qua formaat kun je kiezen voor twee opties, zodat het sloop goed om jouw kussen past. 

Vragen? Neem contact op met Satin Sleepers

Mocht je na het bezoeken van de site of het bestellen van je kussensloop nog vragen hebben, dan kun je altijd even contact opnemen met Satin Sleepers.