mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Goede loopbaancoach in Eindhoven

Loopbaancoach Eindhoven

Wat ben ik blij dat ik onlangs een loopbaancoach in Eindhoven heb ingeschakeld. Al heel lang ging ik met tegenzin naar mijn werk. Ik werkte er al tien jaar en er was veel veranderd binnen mijn bedrijf. Ik zat niet lekker meer op mijn plek en twijfelde of ik niet gewoon een andere richting op moest gaan. Er waren natuurlijk ook dingen wat mij steeds tegen hield. Bij deze werkgeer had ik een vast contract en zo meer zekerheid, maar met tegenzin naar het werk gaan is ook niet goed. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf wat antwoorden op mijn vragen had.

Loopbaancoach Eindhoven

Een nieuwe baan

Het bedrijf wat mij heel erg goed heeft geholpen is: Arthur de Groot. Via speciale technieken hebben wij gekeken wie ik eigenlijk ben en wat ik eigenlijk graag zou willen. Toen wij daar goed na hebben gekeken zijn wij gaan kijken hoe ik dit doel kon bereiken. Uit de mijn vragen blijkt ik graag zou willen werken met oudere mensen. Ik ben een opleiding gaan volgen en doe nu het werk wat ik graag wil. Zit jij ook niet meer lekker op jouw plek op het werk? Zoek dan eens contact op met deze loopbaancoach uit Eindhoven.