mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Heerlijk uit eten in Nijmegen

Je wilt uit eten Nijmegen eens realiseren? Ben je ook bereid om nét buiten deze stad te dineren? Dan raad ik je aan om eens te kijken bij Bistro Le Steak. Hier kun je namelijk heerlijk dineren in een schitterend restaurant. Wanneer je in dit restaurant naar binnen stap zul je merken dat er voldoende aan de muren en plafond hangt. Voldoende om eens goed rond te kijken.

Verkeerde restaurant

Afgelopen week is ons iets ongelooflijks doms overkomen. Wij dachten namelijk dat wij hadden gereserveerd in een restaurant, echter was dit niet goed doorgekomen. Dit betekende dan ook meteen dat wij op zoek moesten naar een ander restaurant. Op zich was dat geen enkel probleem aangezien er  voldoende restaurants te vinden is in het centrum van deze stad. Alleen wilde wij niet in de stad dineren en zijn op het internet gaan zoeken naar een andere locatie. Hierdoor ben ik terecht gekomen in Berg en Dal en dan wel bij Bistro Le Steak. Een prachtige restaurant met voldoende parkeergelegenheden heeft bij mij de interesse gewekt.

Alsnog gereserveerd

Doordat ik graag van tevoren wilde weten of dat er nog plaats vrij was heb ik dit restaurant gebeld. Vervolgens heb ik uitgelegd dat wij al onderweg zijn en of dat het mogelijk is dat wij bij hun kunnen dineren. Dit was geen enkel probleem waardoor wij een paar minuten later al aan tafel zaten met de menukaart!