juni 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Hielspoor hebben is niet fijn

Hielspoor

Toen mijn dokter mij vertelde dat ik hielspoor had, stortte mijn wereld wel heel even in. Het kwam waarschijnlijk omdat ik al mijn hele leven een staand beroep beoefen. Daardoor zijn mogelijk mijn voeten overbelast geworden. Daardoor heeft er een verklaring plaatst gevonden wat er weer voor zorgt dat het weefsel achter in mijn voet is gaan ontsteken. Gelukkig vertelde de dokter dat er wel dingen waren die ik kon doen om het te verhelpen. Dat deed mij realiseren dat het nog goed kon komen als ik er maar hard voor werkte. Op internet kwam ik verschillende oefeningen tegen die ik kan doen. Het was vanzelfsprekend dat ik die allemaal zo vaak mogelijk ging doen op een dag. Het is fijn dat ik zelf er voor kan zorgen dat het minder wordt.

Hielspoor

Langdurige pijn

Ook al deed ik alle oefeningen die ik kon vinden om hielspoor te genezen, bleef de pijn in mijn voeten aanwezig. Daardoor moest ik over gaan naar een volgende stap. Mijn dokter adviseerde mij namelijk om met shockwave therapie te beginnen. Daar had ik zelf nog nooit van gehoord. Hij legde uit dat het een soort krachtige elektromagnetische impulsen zijn. Deze worden speciaal gericht op het deel waar het pijn doet. Het doel daarvan is dat het de verkalking die in mijn voet heeft plaats gevonden te laten verdwijnen. Nadat ik naar een paar afspraken ben geweest moet ik zeggen dat ik veel minder pijn heb. Ik kan het dus echt aan iedereen aanraden. Hielspoor

Meer verhalen