april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

huisnummerbordje voor naast de deur

huisnummerbordje

Mijn man en ik wonen sinds kort in een nieuwe woning waar wij echt al heel erg lang in wilden gaan. Speciaal daarvoor hebben wij ook een huisnummerbordje laten maken die wij zelf hebben ontworpen. Dat was echt heel erg leuk om te doen. De reden dat wij weg gingen uit ons vorige pand was omdat wij geen tuin hadden. Zelf kom ik van een boerderij dus dat was wel echt iets wat ik heel erg miste. Het is zo fijn om bijvoorbeeld even buiten te kunnen zitten als de zon schijnt en in de avond lekker te borrelen als het warm genoeg is. Na lang nagedacht te hebben, hadden wij besloten dat het tijd was om een nieuwe plek te gaan zoeken samen.

huisnummerbordje

 

 Het zag er leuk uit

Omdat ik natuurlijk van een boerderij kwam leek het ons wel leuk om een typisch beeld te kiezen voor op ons huisnummerbordje. Na lang zoeken kwam ik een foto tegen die ik een keertje gemaakt had van de molen in mijn dorp. Toen ik die afbeelding zag wist ik direct dat ik deze erop wilde hebben. Het was een mooie foto die erg kleurrijk was. Mijn man en ik zijn beide ook gek op tulpen en daarom stond hij helemaal achter mijn beslissing. Toen het product eindelijk binnen kwam heeft mijn man het gelijk opgehangen. Het zag er echt heel erg leuk uit. Ik kan aan iedereen aanraden om ook wat bij het bedrijf Hoezzi te bestellen want zij hebben veel leuke producten.

Meer verhalen