juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

In de winter een partytent huren Den Haag

logo

takenlijstOud en nieuw is nu al weer een maand geleden, maar ik wil er toch nog wel een artikel over schrijven. Het feestje heb ik namelijk bij mij thuis gevierd met familie en vrienden. Mijn woonkamer is niet zo groot en daarom kwam ik op het idee om een partytent huren Den Haag, zodat er ook een gedeelte van de mensen buiten kunnen gaan staan. Het is natuurlijk wel winter nu en daarom moest ik met een goede oplossing komen om te voorkomen dat iedereen zou bevriezen buiten.

Contact

Voor een feestje heb ik al een keer eerder een partytent moeten huren in Den Haag. De tent heb ik toen gehuurd in de zomer bij Huurland en dat is mij toen heel erg goed bevallen. Het bedrijf heb ik daarom gebeld om te kijken of zij ook terrasverwamers verhuurden.

brochureTijdens het telefonisch gesprek is mij verteld dat er heel veel tenten worden verhuurd met terrasverwarmer op dit moment. Het leek mij daarom wel een goed idee en daarom heb ik dezelfde afmetingen weer gehuurd als van de zomer.

Een dag van te voren werd de tent met terrasverwarmer bij mij in de tuin opgezet. De tent sloot precies aan op de deur van mijn tuin. In het begin heb ik de terrasverwarmer aangezet en de tent was binnen no time goed verwarmd.

Mijn bezoek zat zowel binnen als buiten en op allebei de plekken hadden wij muziek. Het was een hele gezellige avond en wij zijn knallend (maar warm) het nieuwe jaar ingegaan!