april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Injectables: de tijdelijke facelift

Misschien wil je graag iets laten doen aan rimpels, maar vind je een facelift toch te extreem. Dat is begrijpelijk, denk daarom ook eens aan een andere methode: injectables. De huid wordt opgevuld, naast botox kan dit ook met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Daardoor kunnen rimpels worden opgevuld en ziet men er toch velen jaren jonger uit, ook al is er geen ingrijpende plastische chirurgie voor nodig geweest. Wie wil nu niet de klok terugdraaien wat het uiterlijk betreft terwijl het er tegelijkertijd heel natuurlijk uitziet?

Veelzijdige methode

Verschillende tekenen van het ouder worden van de huid kunnen door middel van deze injecties weer minder zichtbaar worden gemaakt. Denk daarbij aan:
• rimpels door fronsen of lachen
• de plooi tussen neus en mondhoeken
• kringen of wallen onder de ogen.
Na een injectie oogt de huid voller en zie je er velen malen minder vermoeid uit. Het kan ook worden gebruikt om mooie vollere lippen te creëren of hoge jukbeenderen. Maar dat is niet het enige. De injecties kunnen ook worden gebruikt om hoofdpijn en kaakpijn te verlichten.

Vergelijken loont

Ben jij ook enthousiast geworden over injectables? Tegenwoordig wordt deze behandeling door veel klinieken in Nederland aangeboden. Wel is het verstandig om goed te vergelijken op prijs, ervaringen van anderen en het aantal keurmerken dat de esthetische zorginstelling heeft. Het voordeel is ook dat deze aanpak een stuk goedkoper en veiliger is dan andere opties. Zo kun je eerst beoordelen of een jongere uitstraling wel bij jou past. Je kunt een paar maanden tot een jaar van het effect genieten.