april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Kennis gemaakt met de saunabon

thermen

thermen Kennen jullie de bon al?

Toen ik een abonnement nam op een tijdschrift, kreeg ik daar veel leuke goodies bij. Een tijd geleden leerde ik de saunabon kennen! Via dat tijdschrift abonnement had ik een saunabon gekregen, voor twee personen! Daarom ken ik die bon nu, waarvan ik eerder niet eens wist dat die bestond! Kenden jullie hem al?

De saunabon is erg leuk om als cadeau te geven aan iemand waar je bijvoorbeeld samen mee naar de sauna wilt gaan. Ook om het als cadeau te ontvangen is het erg leuk, dat heb ik nu wel gemerkt. Je hoeft namelijk helemaal niets te betalen voor de sauna, maar kunt wel een heerlijk dagje met zijn tweeën bijvoorbeeld, doorbrengen! Lekker warm is het sowieso.

thermenDe Thermen Nijmegen

Wij zijn met de cadeau bon voor de sauna naar de Thermen Nijmegen geweest. Dat is mijn favoriete sauna gelegenheid. Meestal ben ik daarvoor natuurlijk wel wat geld kwijt en daarom doe ik dat niet zo vaak. Met de bon voor de sauna, hoefde ik niet lang te twijfelen! De volgende die mij een cadeau wilt geven mag mij ook wel een bon voor de sauna geven, daar geniet ik zo van!

Gaan jullie wel eens naar de sauna? En welke bezoeken jullie dan? Ik heb er nog niet zo veel ontdekt, maar vermaak mij er altijd prima. Laatst bij de Thermen heb ik ook weer erg veel plezier gehad met een vriendin. Het is zo rustgevend! Echt heerlijk en zeker een aanrader!