mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Lichtkoepel met opstand voor op ons dak gekocht

lichtkoepel met opstand

Wij wonen in een semi bungalow, met plat dak en daarom wilden wij hier graag een lichtkoepel met opstand op hebben. De reden dat je lichtkoepel met opstandhierdoor meer licht in huis krijgt, trok ons wel aan. Wij hebben bij goede vrienden gezien, wat voor een invloed zo een raam kan hebben. Behalve dat het er een stuk lichter van geworden is, staat  het bijzonder mooi. Ook kregen wij de website van het bedrijf van hun door, waar zij deze hadden gekocht. Dat was bij de Lichtkoepels.info en hier heb je een zeer grote keuze. Het is ook mogelijk om naar de fysieke winkel in Aalsmeer te gaan, maar dat is helaas een eind uit onze buurt. Voor ons was het een stuk makkelijker om alles via het internet te kunnen bestellen en dat hebben wij dan ook gedaan. Met vragen is het altijd mogelijk om contact te leggen met een medewerker van dit bedrijf.

Een zeer mooie lichtkoepel met opstand gekocht en laten plaatsen

lichtkoepel met opstandOmdat wij het erover eens waren geworden dat wij boven ons eet gedeelte in de kamer een lichtkoepel met opstand wilden hebben, zijn wij op zoek gegaan.  Door onze vrienden hadden wij een goed adres gekregen waar wij terecht konden. Helaas zit deze winkel in Aalsmeer, maar dat heeft ons er niet van weerhouden om hier een koepel te bestellen. Want op hun website staat heel veel informatie, waardoor het maken van de juiste keuze heel makkelijk is.

Wij zijn nu een half jaar verder en inmiddels hebben wij een zeer mooie koepel in onze woonkamer. Hierdoor lijkt deze ruimte een stuk groter. Tegenwoordig zitten wij nog graag aan de eettafel, dat komt omdat er nu daglicht naar binnen kan komen. Wij hoeven geen lampen meer aan te doen om te kijken wat wij gaan eten.