april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Met een laser ontharen, weg met die vervelende lichaamsbeharing!

Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen geldt dat ze zich vandaag de dag niet zelden storen aan de (overmatige) haargroei op hun lichaam. Bovendien blijkt in de praktijk niet zelden dat bepaalde acties die je hiertegen onderneemt vervelende gevolgen met zich mee kunnen brengen. Regelmatig scheren, wat een vereiste is wanneer je niet kiest voor met een laser ontharen, zorgt er dan ook bijvoorbeeld voor dat je het risico loopt om geconfronteerd te worden met bijvoorbeeld:

  • Huidirritaties;
  • Ingegroeide haartjes;
  • Stoppels;

Bovendien moet het gezegd dat er heel wat tijd en moeite gaat zitten in het ontharen van één of meerdere plaatsen van je lichaam. Gelukkig hoeft dit niet persé het geval te zijn. Als je kiest voor het laten uitvoeren van een laserontharing zal je namelijk tot de vaststelling komen dat dit op een efficiënte manier komaf kan maken met die vervelende lichaamsbeharing. Zou je hier nu graag nog wat meer over te weten willen komen? Dan is verder blijven lezen absoluut de boodschap.

Wat gebeurt er bij met een laser ontharen?

Met een laser ontharen staat in de praktijk eigenlijk vooral bekend als een vorm van permanente ontharing. Dit gezegd hebbende is het zo dat er in de praktijk evenwel geen garanties kunnen worden geboden dat de haartjes helemaal niet meer terug zullen komen. Vaak is het daarom zo dat er wordt gesproken over een vermindering van haargroei van tussen de 80 en 90 procent. Het mag dan misschien geen 100 procent garantie zijn, toch spreekt het voor zich dat er nog steeds betere resultaten behaald kunnen worden ten opzichte van het gebruik van andere ontharingsapparatuur. Wat na de behandeling overblijft zijn allemaal dunne haartjes die niet kunnen worden gezien door de laser. Voor deze haartjes geldt evenwel dat ze zo dun evenals zacht zijn dat ze eigenlijk door de mensen helemaal niet als storend worden bestempeld. 

Op welke voordelen kan je rekenen bij laser ontharen?

Heel wat dames, maar zeker ook heren kiezen vandaag de dag voor laser ontharen. Dat hoeft zeker niet te verbazen. Het moet namelijk gezegd dat er best een aantal interessante voordelen zijn verbonden aan het ondergaan van deze ontharingsmethode. Enkele mooie voordelen waar je in de praktijk op kan rekenen zijn de volgende:

  • Er wordt een aanzienlijke vermindering van de haargroei gerealiseerd;
  • Enkel en alleen de haartjes worden behandeld, de huid dus niet;
  • Er is geen sprake van huidirritaties zoals deze wel optreden na het scheren;
  • De structuur van de huid zal merkbaar gladder worden;
  • Je zal je nauwelijks nog moeten scheren of harsen;
  • Er zijn beduidend minder behandelingen nodig dan bij het gebruik van een IPL-apparaat;

Met een laser ontharen mag dan misschien niet de meest voordelige mogelijkheid zijn welke er op de markt is terug te vinden, toch zijn er duidelijk heel wat interessante voordelen aan verbonden. Het zijn deze voordelen die ervoor zorgen dat steeds meer mensen verspreid over de wereld zweren bij het ondergaan van deze behandeling. Wil jij ook graag de strijd aanbinden met jouw lichaamsbeharing en ben je daarvoor op zoek naar een echt efficiënte oplossing? Dan zal je tot de vaststelling komen dat met een laser ontharen jouw verwachtingen zal weten in te lossen. Voor meer informatie ga je natuurlijk naar de website van ​​Undo.