mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Mijn haren weg laten laseren bij Kliniek Veldhoven

logo-150x114

haarrugEen tijdje geleden ging ik met mijn vriendin naar de sauna. Het viel mij in de sauna heel erg op dat iedereen best wel weinig beharing had op het lichaam. Zelf heb ik best wel veel lichaamsbeharing en daar heb ik mij eigenlijk nooit aan gestoord. Het haar op mijn rug daarentegen vind ik wel heel erg vervelend. Sinds ik de sauna heb bezocht ben ik er over na gaan denken om mijn rughaar permanent weg te laten laseren bij Kliniek Veldhoven.

Permanente oplossing

kliniek-veldhoven-300x225Bij Kliniek Veldhoven ben ik terecht gekomen door mijn vriendin. Zij had hier haar beenhaar permanent laten verwijderen en dat beviel haar heel goed. Toen ik haar vertelde over mijn probleem heeft ze mij heel veel advies gegeven. Zij vond het zelf niet erg, maar zij snapte ook wel dat het mij stoorde.

Voor de behandeling heb ik een afspraak gemaakt bij Kliniek Veldhoven. Aan een behandeling heb je niet genoeg, omdat je een aantal keer terug moet komen voordat het daadwerkelijk permanent is. Het leek mij daarom een goed idee om er op tijd mee te beginnen.

Tijdens mijn eerste afspraak bij de kliniek is er eerst een prijs afgesproken. Aan het einde van de behandelingen zou ik geen last meer hebben en dat beviel mij heel goed.

De behandeling zelf was pijnloos, maar ik voelde wel iets. Na de eerste behandeling merkte ik al duidelijk verschil. Aan het einde van de behandelingen merkte ik dat al mijn haren langzaam verdwenen en niet meer terug kwamen!