mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Nieuwe raamfolie besteld voor onze woonkamer

Heb jij ook raamfolie in jouw woonkamer? Sinds dat wij bezig zijn met het verbouwen van onze woning baal ik al van mensen die bij ons naar binnen kijken. In het begin reageerde ik hier niet op. Tot het punt bereikt was dat dit praktisch iedere vijf minuten zo was. Hierdoor ben ik vervolgens op het internet gaan zoeken naar een oplossing wat ik kan gebruiken. Het liefst wilde ik de gehele dag de gordijnen dichthouden, alleen begrijp ik ook goed dat dit niet de oplossing is.

Gezocht en gevonden!

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht heb ik diverse manieren gevonden om geen inkijk meer te hebben. Uiteraard kwam ik hier de raamfolie ook tegen. Nu dat ik graag voldoende lichtinval wil blijven houden ben ik in het assortiment van Windowdeco gaan kijken. Dit bedrijf heeft diverse mogelijkheden om geen inkijk meer te krijgen van langslopende mensen. Tevens hanteren zij aantrekkelijke kosten waardoor het ook nog eens leuk is om dit aan te schaffen!

Besteld

Nu dat ik snel van dit probleem af wilde komen, heb ik er toch voor gekozen om eerst elders te gaan kijken. Ik wilde namelijk zeker weten dat ik niet teveel hiervoor zou betalen. Bij meerdere bedrijven heb ik uiteindelijk gekeken en vervolgens terug gekeerd naar Windowdeco. Bij dit bedrijf is het toch een stuk voordeliger als dat ik het elders heb gezien!