april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Samsung telefoonhoesjes met tekeningen erop

samsung telefoonhoesjes

Het klonk mij als muziek in de oren dat ik zelf samsung telefoonhoesjes mocht gaan ontwerpen. Ik was net geslaagd voor mijn vmbo dus als verrassing gaven mijn ouders mij dit cadeau. Ik heb het niet altijd even makkelijk gehad op school. Dat kwam omdat ik vaak moeite had met leren zoals woordjes. Het lag voornamelijk aan dat ik erg slecht erin was om mij echt te concentreren. Als klein kind had ik hier ook al last van gehad. Helaas is het toen ik wat ouder werd er niet beter op geworden. Om toch te kunnen slagen ben ik opzoek gegaan samen met mijn ouders naar bijles. Ik was erg blij toen ik merkte dat dit de juiste oplossing was. Hierdoor ben ik alsnog geslaagd net als mijn andere klasgenoten.

Mijn slagingscadeau

samsung telefoonhoesjesSinds een tijdje had ik een nieuw mobiel gekocht van mijn spaargeld wat ik verdient had met mijn bijbaantje. Ik vond het zo leuk bedacht van mijn ouders dat ik mijn eigen samsung telefoonhoesjes mocht gaan ontwerpen. Zelf hou ik erg van creatief bezig zijn dus daarom besloot ik om mijn tekeningen in te scannen. Ik vroeg mijn vader om hulp want ik had dat nog nooit gedaan. Samen gingen we aan de slag om mijn mooiste illustraties op de computer te zetten. Later die dag koos ik uiteindelijk er twee uit die ik het mooiste vond. De een was van een vrouw die op de grond zat in het bos. De ander was van een man die een grote berg aan het beklimmen was en bijna boven was.

 

samsung telefoonhoesjes