juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Telefoon reparatie Arnhem

Om het jaar bij elke telefoon die ik heb gaat er hoe dan ook iets stuk. Na 2 maanden eigenaar te zijn van een Iphone 6 ging mijn batterij stuk. Hij laad wel volledig op maar is na een uur weer helemaal leeg, wat de batterij niet hoort te zijn.

Bezoekje aan telefoonwinkel Arnhem (Myphone)

Omdat ik de Iphone 6 tweedehands heb gekocht had ik er op een of andere manier geen garantie meer op. Dan maar laten repareren bij een telefoonwinkel. Aan een bezoekje aan Arnhem liep ik gelijk naar binnen bij telefoon reparatie Arnhem (Myphone). Hier binnen werd ik gelijk vriendelijk verwelkomd en geholpen.

Geen probleem en snelle service bij telefoonwinkel Arnhem

Bij telefoon reparatie Arnhem (Myphone) vertelde ze me dat simpelweg alleen de batterij vervangen moet worden. Deze reparatie is niet de kleinste reparatie maar naar mijn verbazing mocht ik hem na een dag weer ophalen. Opgeladen en al! Wat een service zeg!Een volgende keer als mijn telefoon weer stuk is kom ik zeker terug bij Myphone. Deze service is mij niet in de koude kleren gaan zitten!

Aardige man en vertrouwde winkel.