juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Vieze winkelmandjes nu door ons schoon laten maken!

vieze winkelwagens

Nu je vieze winkelmandjes laten schoonmaken! Ik ben iemand die erg gesteld is op mijn hygiëne. Het is voor mij erg belangrijk dat alles schoon is. Dagelijks maak ik dan ook mijn huis schoon zodat er niets smerig is. Het gaat soms zo ver dat ik wel eens twee keer per dag mijn huis schoonmaak. In de ochtend en in de avond. Het is een hobby voor mij om alles zo schoon als mogelijk te krijgen! Al jaren doe ik bij dezelfde winkel in mijn buurt de boodschappen. Het is een goede winkel waar je veel producten kunt kopen. Van fruit tot aan schoonmaak producten alles is hier te koop. Ik ben altijd erg te spreken over de kwaliteit van de artikelen. Een tijdje was ik wel erg geschrokken en was de winkel in mijn ogen door het ijs gezakt. Toen ik aan het winkelen was en wilde afrekenen zat er allerlei viezigheid op mijn producten. Wat bleek was dat de manden erg smerig waren! Dit had ik nog nooit meegemaakt en ik ging direct naar de directeur van het bedrijf. Hij vertelde mij dat hij direct het probleem zal gaan oplossen. De volgende keer dat ik mijn boodschappen doen bleek dat inderdaad het probleem was opgelost!

vieze winkelwagens

Blinkend schoon!

De vieze winkelmandjes waren door deze organisatie mooi schoon gemaakt. Ze hadden binnen enkele dagen alle artikelen gewassen en terug gebracht. De directeur was erg tevreden over het resultaat dat zij hadden geleverd. Ik ben hier ook erg blij mee want nu kan ik weer met een gerust hart hier boodschappen doen.