juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Wanneer je op zoek bent naar een goede bloemenwinkel in Heemstede

Op zoek naar een goede bloemenwinkel Heemstede, zoek dan niet verder en lees deze blog. De Bloementuin is een geweldige winkel waar je vele mooie boeketten kan kopen. Maar niet alleen voor boeketten ben je hier aan het juiste adres, ook mooie vazen en andere accessoires zijn hier te verkrijgen. Vaak wanneer ik in de buurt van deze zaak ben dan loop ik even naar binnen. Lekker even de geur opsnuiven van deze zaak, maar natuurlijk ook om het een en ander te kopen. Zo heb ik hier een tijd geleden een zeer mooie vaas gekocht. 

Leuke cadeau ideeën

De Bloementuin, een goede bloemenwinkel in Heemstede, is aangesloten bij de Fleurop. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat de spullen die hier worden verkocht, van zeer goede kwaliteit zijn . Zij hebben immers een goede naam hoog te houden. 

Het leuke is dat je ook online de mooiste spullen kan bestellen, kijk maar eens naar de verschillende mogelijkheden. Zo was er vorige maand een nichtje van mij geboren. Heel erg leuk, alleen jammer dat zij niet in de buurt wonen. Maar om toch iets te kunnen doen heb ik een leuke bos besteld met een knuffel erbij, deze werd dezelfde dag nog bezorgd.