mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Wat is factoring?

Geld

Factoring is een vrij nieuw begrip, overgewaaid vanuit Amerika. Maar ook in Nederland kiezen steeds meer ondernemers voor het gemak van factoring. Dit is namelijk niet duur en ontzettend eenvoudig. Een van de aanbieders is Finqle.

Factoring

Factoring biedt een oplossing voor moeizaam debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer kost veel tijd en geld en bovendien vinden veel ondernemers het ook een beetje gênant, dat leuren om geld. Toch is het wel iets waar je recht op hebt. Jij hebt je dienst geleverd dus daar hoort een betaling op te volgen. Factoring biedt een eenvoudige oplossing op dit gedoe. Je kunt via Finqle je factuur aanmaken in de speciale module. Je betaal geen opstartkosten, geen factuurkosten en geen kosten achteraf. Alles is duidelijk en overzichtelijk en je weet dus precies waar je aan toe bent. Bij Finqle betaal je namelijk 4% op de factuurprijs als factorfee. Deze wordt ingehouden op de betaling van je factuur. Wel zo makkelijk. Je ontvangt dus binnen 24 uur betaling van je factuur.

Debiteurenbeheer

Factuur aanbieden via online platform

Je kunt je factuur aanbieden via je online platform en Finqle koopt als het ware jouw vordering. De facturen worden wel gewoon onder jouw naam verstuurd, alleen het rekeningnummer veranderd naar het rekeningnummer van Finqle. Voor je opdrachtgever verandert er dus niks en zelfs het veranderde rekeningnummer zal ze nauwelijks opvallen. Zelfs wanneer jouw opdrachtgever failliet gaat is jouw factuur beschermd en kun jij je betaling gewoon houden. Geen risico’s meer maar wel snelle betaling. Deze dienstverlening wordt ook wel American Factoring genoemd en het is een zeer handige en effectieve dienst waardoor je zaken snel geregeld worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan de website van Finqle. Hier vind je de antwoorden op verschillende vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen. De professionals van Finqle staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.