april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Assieraden versus de finger print sieraden, wat past bij u?

Op het gebied van assieraden is er een nieuwe trend; de finger print sieraden, oftewel de vingerafdruk sieraden. Bij de diverse sieraden die vallen onder de noemer ‘assieraden’ is het sieraad speciaal ontworpen voor het bewaren van een kleine, symbolische hoeveelheid as. Hierbij is er een speciale holle ruimte gecreëerd in het sieraad, deze wordt vaak afgesloten met een klein schroefje. Hierbij is het natuurlijk ook mogelijk om in plaats van as te kiezen voor het bewaren van een klein haarlokje, een kleine hoeveelheid zand van het graf, of een stukje stof, van het favoriete kledingstuk van uw overleden dierbare bijvoorbeeld.

Uitvaart

Het letterlijk en figuurlijk ‘meedragen’ van een stukje van uw overleden dierbare is voor veel mensen een fijne en troostende ervaring, echter zijn er ook mensen die dit nogal een ding vinden. Maar een grote groep van deze mensen heeft wel de behoefte aan een persoonlijke herinnering in de vorm van een sieraad. Speciaal voor deze mensen zijn de vingerafdruk sieraden een prachtige mogelijheid. Bij de vingerafdruk sieraden neemt de vingerafdruk van uw overleden dierbare een primaire rol in binnen de vormgeving van het sieraad. Hierbij kan de vingerafdruk zelf natuurlijk duidelijk aanwezig, of als subtiel onderdeel van het sieraad verwerkt worden. Dit is uiteraard een kwestie van voorkeur & smaak. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een gerichte collectie sieraden waarbij beide opties mogelijk zijn. Daarnaast vindt u sieraden van zilver & goud, eventueel gedecoreerd met zirkonia of diamant.

 

Naar welke type sieraad uw voorkeur ook uitgaat, bij UitvaartUniq.nl is de kans groot dat u slaag. Met in totaal meer dan 2.500 uitvaart gerelateerde producten, waaronder ruim 300 verschillende assieraden, bieden wij een prachtige en diverse collectie. Bijzondere assieraden voor een persoonlijke herinnering; UitvaartUniq.nl. Alle producten zijn van topkwaltiteit, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zorgvuldig afgewerkt en tevens altijd tegen een scherpe & eerlijke prijs verkrijgbaar.