juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

BHV Twente

Zoek eens op BHV Twente. Als u op zoek bent naar een goede locatie om uw team een programma bedrijfshulpverlening te laten volgen, bent u bij G4S aan het juiste adres! Wij hebben verschillende vestigingen in Nederland en leiden jaarlijks zo’n 8.000 cursisten op. Het team van G4S bestaat uit gedreven werknemers met veel ervaring op het gebied van hulpverlening en veiligheid. Ons bedrijfspand is gevestigd in Deurningen tussen Hengelo en Enschede, prima bereikbaar voor de werknemers in Twente. Wij beschikken over theorieruimtes en praktijkruimtes waarin goed geoefend kan worden. Naast BHV opleidingen bieden wij op deze locatie ook EHBO trainingen aan.

Twee trainingen

Voor uw werknemer heeft u keuze uit twee verschillende cursussen bedrijfshulpverlening. De eerste training die wij aanbieden is de basistraining. Deze tweedaagse training is bedoeld voor mensen die nog geen certificaat hebben behaald of geen geldig certificaat meer hebben. We beginnen met een stukje noodzakelijke theorie, maar de focus in onze lessen ligt vooral op het herhalen en oefenen van de levensreddende handelingen. Ook oefenen de deelnemers met het communiceren en alarmeren tijdens calamiteiten; een uiterst belangrijk onderdeel van de hulpverlening!

Het certificaat

Na afloop van de twee dagen sluiten we af met een theorie- en praktijktoets. Wanneer uw werknemers de toets halen, krijgen zij een certificaat. Dit is een jaar geldig. Voor werknemers die al in het bezit zijn van een certificaat hebben wij ook nog een herhalingscursus. Eens in het jaar moeten de opgedane kennis en vaardigheden namelijk opnieuw worden herhaald en beoordeeld, om een verlenging van het certificaat te krijgen. Deze training duurt een dagdeel en kunnen uw collega’s eveneens bij ons volgen.