mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

De oplossing tegen schurende bovenbenen

Veel vrouwen hebben er met het dragen van korte of losse kleding last van dat hun bovenbenen tegen elkaar schuren. Dit komt doordat de huid bovenbenen dan tegen elkaar kan schuren tijdens het lopen of fietsen. Dat is natuurlijk een erg vervelend gevoel en het kan leiden tot uitslag of schuurplekken. Om deze problemen te voorkomen bestaat hier een oplossing voor, namelijk het product lange onderbroek dames.

Een lange dames onderbroek

Je kunt bij diverse merken terecht voor een lange onderbroek dames. Een lange onderbroek beschermt jouw bovenbenen en dijen tegen schuren. Hierdoor kun je met een gerust hart een rok of jurk dragen! Een lange onderbroek is niet alleen fijn om schuurplekken te voorkomen. Mocht het ergens hard waaien, dan heb je nog een broekje onder je kleding aan. Verder zit een lange onderbroek erg lekker, omdat het een nauwsluitend model heeft dat aansluit op de vorm van jouw bovenbenen.

lange onderbroek dames

Liever corrigerend?

Lang ondergoed kan naast een beschermende functie ook een corrigerende functie hebben. Er zijn diverse modellen die dan net wat strakker zitten om zo jouw vormen goed uit kunnen laten komen. Corrigerend ondergoed is dus handig wanneer je een strakke jurk of rok aan wil, maar toch net wat extra ondersteuning nodig hebt. Dit ondergoed zit dan vaak wat hoger, zodat het deel van de onderbuik tot de knie gecorrigeerd kan worden.