juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Nooit meer zweten of vriezen met deze tips

Welkom in het nieuwe seizoen van weerswisselingen, waarin de ene dag warm is en op de volgende een koude wind blaast. Waarin je spijt hebt dat je die ene dikke trui draagt of een te dunne jas hebt gekozen. Je wilt dit seizoen niet op deze wijze doormaken, maar je hebt ook niet kleren die passend zijn voor deze weersomstandigheden. Dan zal Canada Goose jou hierbij goed van dienst zijn, met producten als vesten, bodywarmers en jassen passend bij jouw stijl!

Wanneer je niet kan kiezen

Een goede item vinden dat lang meegaat is lastig in een tijd van fast-fashion. Wat het handigste is in dit geval, is om een tot drie verschillende items te hebben die geschikt zijn voor de weersveranderingen. Zo was het zonnig in de ochtend, maar ijskoud in de middag. Dan kan je voor zulke dagen voor de zekerheid gaan voor een  bodywarmer of vest van Canada Goose, die niet te dik zijn en licht aanvoelen. Daaronder kan je een van de mooie truien dragen.

Het zonnetje schijnt niet altijd, maar als het er is, dan schijnt het ook volop. Deze dagen zijn te tackelen met ten eerste een goede pet. Als je vooruit kan komen met de zon uit de ogen, dan is het een goed idee om te gaan voor een Crofton Jacket. Je kan het tot 5 graden dragen, wat in Nederland al als warm wordt beschouwd. Het fijne hieraan is, dat je daarmee warm blijft, maar niet zal zweten ervan.

The science behind it

Het is een must-have om vaste items te hebben die je weinig laten nadenken. De kleuren combineren is gemakkelijker wanneer deze items effen kleuren hebben.Ook geeft dit een mogelijkheid om te experimenteren met je kledingstijl. Daarnaast zijn de producten allemaal eendendons gevuld, een perfecte materiaal dat warmte vasthoudt en maar ook vocht doorlaat. Zo zal je tijdens je drukke dagen geen last hebben van keuzestress en een goed warm blijven!