juni 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Eigen decoratie in je woning

Plakhetzelf

Wanneer je op zoek bent naar iets wat een ander niet op muur heeft in zijn huis? Breng eens muurstickers aan, kies een kant en klaar exemplaar of ontwerp je eigen sticker. Bepaal zelf de kleur, het formaat en wat je op de sticker wilt hebben. Ook teksten en spreuken zijn mogelijk, zo creëer je een eigen sfeer en unieke decoratie op de muur of een andere ondergrond. Je hebt drie soorten muurstickers die we stuk voor stuk gaan behandelen, want muurstickers kun je niet alleen aanbrengen op gladde oppervlakken.

Muurstickers

Prints op textiel

Muurstickers op textiel zijn uitermate geschikt als de ondergrond niet helemaal vlak is. Je kunt hierbij denken aan structuurverf wat is aangebracht op wanden of plafonds, of deuren die voorzien zijn van houtnerfstructuur. Wil je de sticker ergens anders aanbrengen dan kan dit in heel veel gevallen binnen maximaal twee jaar. Prints op textiel kunnen tevens in contour worden gesneden, dit betekent dat je geen witte of transparante randen om de sticker hebt. Dit geeft een bijzonder mooi effect op de ondergrond. Als je op zoek bent naar een tijdelijke print dan is deze sticker ideaal, voor langdurig/blijvend gebruik is de sticker niet geschikt.

Prints op vinyl

Beer

Muurstickers op vinyl zijn geschikt om op vlakke ondergronden aan te brengen, dan kun je denken aan deuren, gladde muren, keukenkastjes. Ook buiten aan te brengen omdat de sticker waterbestendig is, beschikt over een lamineer zodat UV stralen de kleur niet aantasten. De sticker is hierdoor ook beter beschermd tegen beschadigingen en eventuele krassen. Logo’s zijn ook eenvoudig te maken aangezien de prints in iedere gewenste vorm gesneden kan worden. Zonder luchtbellen of strepen is de print op vinyl door iedereen makkelijk aan te brengen. Wil je losse letters of een spreuk dan is dit met vinyl stickers ook goed mogelijk.