april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Geweldig effect een stoombad

Normaal ga ik een paar keer in de maand naar een Thermen bad, daar ben ik hoofdzakelijk te vinden in de verschillende stoombaden. Niet alleen de warmte, maar ook het inhaleren van de stoom doet wonderen. En ik moet zeggen dat ik duidelijk het verschil voel, wanneer ik weer een stoombad heb gehad. Daarom zit erover na te denken om ze een stoombad thuis te laten installeren. Zo kan ik er elk moment van de dag erin, zonder daar de deur voor uit te hoeven. En vooral met de slechte weersverwachtingen lijkt me dit de ideale oplossing. Daarom ben ik eens bij Bodyfit langs gegaan. Ik heb me laten vertellen dat ze heel veel kunnen vertellen over stoombaden, en deze ook bij je thuis kunnen installeren. In overleg met hun heb ik het juiste bad uitgekozen, een bad met allerlei verschillende functies, kan haast niet wachten tot ik er gebruik van kan maken. bodyfit_lang2

Snelle service

Eindelijk is het dan zover, mijn bad wordt geïnstalleerd, en als het goed is kan ik er vanavond al in. Ben zo benieuwd hoe dit bad mij bevalt, ik hoef er in ieder geval de deur niet meer voor uit. Het bad zit erin, even laten drogen, en een hapje eten. Eigenlijk wilde ik al meteen in mijn bad, maar dan wordt het weer te laat om te gaan eten, nee, alles op z’n tijd, kan er per slot zo vaak in als ik zelf wil. Eindelijk is het uur van de waarheid aangebroken, ik ga in mijn eigen bad. 2