februari 28, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Met de saunabon op naar mijn eerste bezoek aan de Thermen Nijmegen

saunabon

Met mijn saunabon ben ik voor het eerst naar de Thermen Nijmegen geweest. Dit was namelijk een cadeau voor mijn verjaardag. Omdat ik nog nooit bij een welnesscentrum ben geweest vond ik dit best spannend en daarom besloot ik een vriendin mee te nemen. Toen wij aankwamen werden wij hartelijk ontvangen door de vriendelijke medewerker die ons de weg wees. Toen ik in de ruimte kwam om te ontspannen kon ik hier direct goed aan wennen. Het was niet te heet en ik voelde mij helemaal ontspannen. Mijn vriendin is zelfs nog eerder een douche gaan nemen dan ik.

saunabon

Met zekerheid ga ik hier vaker een bezoek brengen

Wanneer je met een saunabon aankomt op mijn verjaardag dan zal deze zeker in goede aarde vallen. Dit bracht mij ook op het idee om dit aan mijn moeder cadeau te doen. Zij is zo’n hardwerkende vrouw die nooit eens tijd neemt voor haarzelf. Daarom gun ik haar ook dit heerlijke moment van ontspanning.

Ik ga dit bedrijf zeker vaker bezoeken en dan wil ik ook een opgieting proberen. Dat is ook de reden waarom ik mijn reactie plaats op dit blog. Omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, kwam ikzelf niet op het idee om dit te gaan doen. Dus ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik dit als cadeau heb gekregen. Ook ben ik erg benieuwd naar de overige behandelingen die ik op de website aantrof. Dus voorlopig ga ik hier zeker mijn momenten voor plannen in mijn agenda.

 

saunabon