juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Hoe gebruik je Ote Sensation lenzenvloeistof het beste

We hebben weer een blog voor alle slechtzienden! Jullie zijn met velen en al helemaal in Nederland. In Nederland hebben we een hoog percentage van mensen die lenzen dragen en dat begrijpen we wel. Lenzen zijn uiterst handig, gebruiksvriendelijk en relatief goedkoop. Wel kan er een hoop misgaan met je lenzen. Je zult er goed voor moeten zorgen en dat weten wij als de beste. Daarom vinden we het belangrijk dat je bijvoorbeeld je Ote Sensation lenzenvloeistof goed gebruikt. Hier willen we je een handje bij helpen door je vandaag te vertellen hoe je deze het beste gebruikt en waar je allemaal zoal op moet letten bij het gebruik hiervan. Lees je mee? 

Hygiëne en Ote Sensation lenzenvloeistof gebruiken

De eerste tip die we hebben over het gebruik van je Ote Sensation lenzenvloeistof, is het zorgen voor goede hygiëne. Goede hygiëne is zeer belangrijk voor elk aspect van je gezondheid, maar al helemaal als je in je ogen gaat zitten met je handen. Je moet er daarom voor zorgen dat je je handen hebt gewassen alvorens je je Ote Sensation lenzenvloeistof gebruikt. Bovendien is het ten zeerste af te raden om water of speeksel voor je lenzen te gebruiken. Dit bevat bacteriën en deze stoffen zijn niet bedoeld om je lenzen mee schoon te maken. De lenzenvloeistof van Oté is dat wel en zal ervoor zorgen dat je lenzen juist gereinigd en gedesinfecteerd worden. Beter kan niet, dus waarom zou je iets anders gebruiken? 

De voorgeschreven wijze van gebruik van de Ote Sensation lenzenvloeistof

De handleiding, de gebruiksaanwijzing of hoe je het ook wilt noemen; het is enorm handig, maar weinig mensen gebruiken hem. Dit is zonde en een enorm gemiste kans. We raden je aan om goed te kijken naar de voorgeschreven wijze van gebruik van Ote Sensation lenzenvloeistof. Als je deze wijze van gebruik volgt, kan er eigenlijk niet zoveel meer mis gaan. Dit betekent bovendien dat je je lenzenvloeistof op de best mogelijke manier gebruikt, dat je waar voor je geld krijgt en dat je het op de makkelijkste manier gebruikt. Lees de instructies een paar keer door, oefen een beetje en herhaal de stappen elke keer zorgvuldig. Na een paar dagen weet je al precies wat je moet doen. Lekker makkelijk! 

Reinigen, reinigen en nog eens reinigen

We hebben de nadruk op hygiëne al sterk gelegd aan het begin van deze blog. Toch gaan we dat nóg een keer doen, maar dan net even anders. Het is namelijk zeer belangrijk om je lenzen goed te reinigen. Als je merkt dat er een vuiltje op je lenzen zit, reinig je het met Ote Sensation lenzenvloeistof. De Ote Sensation lenzenvloeistof is voor dagelijks gebruik van lenzen uitermate geschikt vanwege de alles-in-één eigenschap. Je kunt je lenzen hiermee reinigen, desinfecteren, bewaren en bevochtigen. Dit maakt het hanteren van hoge hygiëne standaarden veel makkelijker dan je aanvankelijk misschien dacht. Op deze manier is irritatie zeldzaam en hygiëne de standaard. Dat is toch de enige manier waarop je lenzen wilt gebruiken?