mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Puppy training belangrijk voor de opvoeding van uw pup

Het is belangrijk dat uw nieuwe hond een goede opvoeding krijgt. Het speelt een erg grote rol. U kunt uw hond maar een keertje opvoeden. Het is dus van belang dat de opvoeding op een goede manier uitgevoerd wordt. De perfecte puppy training krijgt u bij 123 Tinki. Zij bieden u een speciale manier van puppy training aan. De trainingen van Tinki zijn niet zoals de meeste puppy cursussen. U krijgt online lessen en verschillende boeken met allerlei informatie over het opvoeden van uw pup. Uw ervaart een puppy training op een hele andere manier.

Vragen stellen aan Tinki via WhatsApp

Als u vragen wilt stellen over de puppy training van 123 Tinki of heeft u een andere specifieke vraag? U kunt deze vraag altijd aan Tinki stellen via WhatsApp. Op de website kunt u de gegevens vinden van Tinki. De medewerkers proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Naast WhatsApp kunt u ook veel antwoorden vinden in het puppycursus boek van Tinki.

 

Hoe werkt de cursus van 123 Tinki precies

De puppy training van 123 Tinki gaat erg gemakkelijk te werk. Nadat u de betaling heeft afgerond ontvangt u direct toegang tot de puppycursussen van Tinki. De toegang is levenslang geldig en u kunt op elk apparaat de puppycursus bekijken. Er zijn in totaal 75 video’s die u kunt bekijken voor het opvoeden van uw pup. U ontvangt daarnaast nog 10 puppy boeken met allerlei informatie, tips en stappenplannen over honden. De cursus is ontwikkeld door experts, zoals een hondengedragsdeskundige en een dierenarts. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw hond op een goede manier wordt opgevoed. Er zijn erg veel eigenaren die vertrouwen op de puppy training van Tinki. Pak snel uw kans en bestel het puppy training pakket op de website!