april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Tip: rijbewijs Ede bij de ANWB

anwb-w940h298

Sinds kort zijn wij verhuisd naar het mooie Ede. Dit komt, omdat mijn vrouw en ik hier in de buurt ons werk hebben. Voorheen woonden wij namelijk in Breda. Dit is te ver op en neer rijden. Het enige nadeel was dat onze dochter al begonnen was met rijlessen in Breda. Dit moesten wij helaas annuleren. Zij zou hier verder met haar rijbewijs Ede aan de slag kunnen gaan. Het is dan ook niet moeilijk om een rijschool te vinden.

Internetanwbs

Althans, dat dachten wij. Er zijn namelijk veel rijscholen in de buurt van Ede die een rijbewijs Ede aanbieden. Daarom leek het mij verstandig om deze rijscholen apart te nemen van elkaar en hier een mooi overzicht van te krijgen. Zo kan je namelijk direct zien welke rijschool boven de rest uitsteekt. Hier zagen wij dat de ANWB ver boven de rest uitsteekt. Deze rijschool spreekt mij ook erg aan, omdat zij landelijk bekend zijn en een goede reputatie hebben. De rijschool trok dan ook een zekere interesse en hier wilde ik zeker meer over te weten komen.

Contactanwb-w940h298

Het contact tussen mij en de rijschool verliep soepel. De medewerker nam de telefoon vriendelijk op en stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. Zij wist duidelijk waar zij het over had en kon mij binnen de kortste keren overtuigen. Nu weet ik dan ook waar onze dochter de rijlessen gaat volgen. Bij de ANWB zit zij namelijk goed!