juli 16, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Uw rijbewijs halen in Wageningen? Klik hier!

logo-rijschool-wesseldijk

Ik heb afgereden in Wageningen bij rijschool Wesseldijk. De rijschool in Wageningen is veruit de beste en hebben mij uitstekend geholpen. Hiervoor ben ik hen heel erg dankbaar. Nu ga ik namelijk zelfverzekerd het verkeer in, en weet ik goed de verkeerssituaties in te schatten. Ook heeft dit bij mij veel baat gehad bij mijn werk. De laatste tijd krijg ik namelijk opdrachten aan de andere kant van het land, waarvoor ik de auto nodig heb. Door verkeersschool Wesseldijk kan ik nu goed rijden.

Internet

Ik weet het nog goed. Op internet zocht ik naar verschillende rijscholen. Er zijn namelijk altijd rijscholen die ver boven de rest uit steken. Wesseldijk was er een van. Zij hebben namelijk een hoog slagingspercentage en weten ook telkens weer het beste uit de leerling te halen. Ook vrienden van mij hebben hier afgereden. Zij waren hier allemaal tevreden over en zijn ook nog eens in een keer geslaagd! Hoe geweldig is dat? Dit wilde ik natuurlijk ook. Toch had ik nog wat algemene vragen over de rijschool.

Contact

Ik had dus besloten om contact op te nemen met de rijschool. De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers, en ik werd direct netjes te woord gestaan. De medewerker wist duidelijk waar hij het over had, en kon mijn vragen meteen beantwoorden. Vervolgens stelde hij voor om een proefles in te plannen, zodat ik kan kijken hoe het gaat. Geweldig! Dit is de extra service die ik zocht.

theorie-cursus-afrijden wesseldijk-rijbewijs