mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

De nieuwe zoldervloer staat

Zoldervloer

Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk om een systeem te vinden waardoor alles op rolletjes loopt in mijn magazijn. Laatst hadden wij te weinig ruimte meer over en na lang rond te hebben gezocht heb ik een zoldervloer gekocht. Toen een medewerker aan mij vertelde dat er steeds minder en minder ruimte over bleef, maakte ik mij wel een beetje zorgen. Zelf wist ik er namelijk niet zo plotseling een oplossing voor. Totdat een vriend van mij vertelde over een stellage die hij laatst in zijn opslagplaats had gezet. Omdat ik erg benieuwd was, hebben wij een afspraak gemaakt om langs te komen. Enkele dagen later stond ik bij hem op de stoep. Toen hij mij het magazijn liet zien, zag ik gelijk waar hij het over had. Wat hij daar had staan was echt de perfecte oplossing voor mij  ruimte te kort.

Zoldervloer

Wat een fijne service

Toen ik de zoldervloer van mijn oude vriend had gezien, heb ik gelijk stappen ondernomen. Toen ik thuis kwam van die afspraak heb ik gelijk mijn computer opgestart. De volgende dag heb ik gelijk contact met het bedrijf opgenomen. Een vriendelijke man nam de telefoon op en vroeg naar wat ik precies op zoek was. Een week later had ik gelijk al een afspraak om er een op maat te laten ontwerpen. Enkele tijd later waren alle onderdelen af en kwamen zij naar mijn magazijn toe om te bouwen. Het verbaasde mij hoe snel zij te werk gingen want het was echt zo af.

Zoldervloer