mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Druiven planten kopen

Lees hier over druiven planten kopen bij Tropic trees. Een druif is een bijzonder sterke struik, en voordelig op de lange termijn. In feite is er maar één ding belangrijk, en dat is dat de druif op de goede plaats staat. Een druif moet warm en in de volle zon staan. Als dat het geval is heb je een struik wat een hele boom gaat worden die niet gevoelig is voor ziektes, strenge vorst kan verdragen, en tientallen jaren mee zal gaan. De stam zal er al snel uitzien als oud, en wat het extra mooi maakt, je ziet de seizoenen zo goed.

Een druif is ideaal voor beginners

Online druiven planten kopen betekent dat je kiest voor een sterke plant. Druiven planten kopen kan al vanaf twintig euro, aangezien je in de nazomer trossen met druiven kan plukken ben je minder geld kwijt in de winkel, de druiven planten kopen verdien je dus terug. Een leuke hobby is van die druiven wijn maken. Eenvoudig laat je de druivensap gisten in een vat, en zo krijg je zelfgemaakte wijn. Als je dat gaat doen, dan heb je helemaal veel voordeel. Tropic trees heeft meer bomen en planten in het assortiment die makkelijk te onderhouden zijn, maar de druif spant hierin absoluut de kroon.

Bekijk het totale assortiment van Tropic trees online

Naast druiven planten kopen kun je bij Tropic trees ook de vijg, olijf en palm kopen. Een apart verhaal is de citrus, want dat is een verzamelnaam. Limoenen- mandarijnen- granaatappelen- en sinaasappelenbomen zijn citrusbomen. Ondanks dat de citrus soms niet zo makkelijk te onderhouden is dan de druif, is een citrus in ons klimaat goed te houden. In een citrus komen mooie bloesems, en later dan de vruchten. Het is dus mogelijk om via Tropic trees een tropische boomgaard te maken in een Nederlandse achtertuin. Pal in de volle zon de druif, en nog een groepje citrusbomen plus vijg en olijf.