mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Een gezellige en rustige 50 plus camping

Camping de Gijzel is een gezellige en rustige 50 plus camping in Helvoirt. De minicamping ligt midden in de Brabantse natuur. De camping is van alle gemakken voorzien en beschikt over tal van voorzieningen. Vanaf het kampeerterrein heb je een schitterend uitzicht over de landerijen. Op 50 plus camping De Gijzel geniet je van een heerlijke vakantie in de Brabantse natuur.

Genoeg te doen en te beleven

De omgeving van 50 plus camping de Gijzel leent zich uitstekend voor het maken van uitstapjes. Er valt hier genoeg te doen en te beleven. Maak een ontspannen fietstocht of wandeling door een van de natuurparken, zoals de Oisterwijkse bossen en vennen, de Loonse en Drunense Duinen, Het Groene Woud of het vogelbroedgebied De Leemputten. Ga hier op ontdekkingstocht en spot diverse dieren, zoals reeën, spechten en verschillende vogels.

Vlakbij diverse dorpen en steden

Onze 50 plus camping ligt vlakbij diverse dorpen en steden. Maak een uitstapje naar het vestingstadje Heusden of het dorpje Helvoirt. Of ga lekker shoppen of cultuur snuiven in Den Bosch of Tilburg. Tijdens je verblijf op de camping krijg je een map met informatie over de diverse bezienswaardigheden, steden, dorpen en fiets- en wandelroutes in de omgeving. Laat je inspireren en trek er lekker op uit.

Benieuwd naar onze 50 plus camping?

Op zoek naar een comfortabele 50 plus camping? Dan is camping de Gijzel ideaal. Deze seniorencamping biedt je veel comfort en beschikt over ruime en zonnige staanplaatsen. Ben je benieuwd naar onze 50 plus camping? Neem dan gerust eens contact op met de campingeigenaren voor meer informatie.