mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Kamperen op hoog niveau

glamping Nederland

Vind je kamperen wel leuk maar mis je toch een klein beetje luxe tijdens je vakantie? Dan is glamping Nederland echt iets voor jou, het moderne luxe kamperen van tegenwoordig. Een combinatie van het gevoel van kamperen, met de faciliteiten van een luxe vakantie. Bij De Leistert heb je het gevoel alsof je aan het kamperen bent, en toch heb je faciliteiten bij je accommodatie die het weer luxe maken. Ook met het comfort zit het meer dan goed, dit zelfs met je eigen kampeermiddel.

glamping Nederland

Kom met je eigen tent of vouwwagen

Om het gevoel van kamperen toch te houden is het mogelijk dat je met je eigen vouwwagen, tent of caravan komt. Hierbij heb je de keuze of je privé sanitair wilt bij je kampeermiddel. Wat is er nu fijner bij glamping Nederland dat je een eigen douche, toilet, en vaatwasser tot je beschikking en natuurlijk een eigen wateraansluiting en afvoer. Het kan natuurlijk zijn dat je nog meer luxe wilt tijdens je vakantie, er zijn zelfs plaatsen op de glamping waar je een infrarood sauna op je plaats kunt hebben.

Huren van een slaapgelegenheid

glamping Nederland

Ook als je geen eigen tent hebt of vouwwagen ben je natuurlijk welkom bij glamping Nederland. Het huren van een glamping tent is een goede optie om te kamperen, de tent heeft de luxe van een huis met een mooie keuken en verwarming. Een safari tent is geweldig voor de kinderen, naast de grote tent vind je ook een tentje voor de kinderen. De tent is iets minder luxe dan de glamping tent, geen sanitair maar wel zeer dichtbij de sanitair gebouwen.