april 22, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Filling pieces zijn gemaakt in Amsterdam

Wist jij dat het merk Filling pieces gewoon uit Amsterdam komt. Het is toch prachtig dat ons mooie kikkerlandje een prachtig merk als Filling pieces heeft kunnen opzetten. Het is dan ook een merk dat nu wereldwijd te verkrijgen is. Op een of andere manier sloeg het gewoon aan bij de juiste mensen en werd het zo dus een hit door heel de wereld. De schoenen zijn in vele schoenenwinkels te aanschouwen. We vinden het zelf wel een mooi idee om dit door te vertellen aan al onze lezers. Het is een inspirerend verhaal waar wij in dit artikel niet diep op ingaan.

In Amsterdam te koop?

De schoenen van Filling pieces zijn overal te koop en in Amsterdam staat er ook gewoon een hele store. In deze winkel zie je alle verschillende modellen van de Filling pieces modellen. Het is ook dan een goed idee dat als jij een modebewust persoon bent je even gaat kijken naar de winkel en of deze wel geschikt is voor jou. Op die manier wordt het ook een goede manier van ontdekken van jou. Er zijn zoveel merken die meer aandacht verdienen maar dit merk is toch echt wel een goed merk om te hebben in jouw kleding kast. Kijk op onze site voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Unieke design van de schoen

De Filing pieces schoenen zijn ook zo razend populair door het unieke design van de schoen. Heel Amsterdam mag met de eer strijken. Amsterdam heeft gewoon een wereld wijd modehuis op gezet op de kracht van Filling pieces. Vele retailers willen meer collecties inkopen vanuit Amsterdam. Amsterdam bepaalt echter wie allemaal krijgt opgestuurd wat ze daadwerkelijk willen verkopen. Het verhaal komt nog lang niet tot een einde volgens mij is dit pas het begin van het sprookje van het Amsterdamse merk.