mei 24, 2024

delftsemoeders.nl

Delftse Moeders

Hét cadeau voor uw vader!

Veel mensen, waaronder ik, hebben altijd moeite met een cadeau voor vaders te vinden. Ze komen altijd met het excuus dat ze niks hoeven maar u weet zelf ook beter. Voordat ik mijn vader überhaupt een cadeau geef moet ik het zelf ook altijd testen, dan weet ik zeker dat het goed is. Dat is wat ik gedaan heb met de dad sneakers.

 Ze zitten geweldig

De dad sneakers zitten wonderbaarlijk echt geweldig. Ik heb ze overal naartoe aangehad. Ik heb ermee gewandeld , hardgelopen en dagelijks door het huis heen gedragen. Het fijne vind ik dat wanneer je de sneakers draagt dat je ook een beetje groter lijkt. Door de wat dikkere zolen zal je een paar centimeter groter zijn wat voor mij veel geruststelling gaf. Doordat de zolen wat groter zijn zitten ze ook beter. Niet meer lopen op een dun zooltje die elk jaar weer kapot is en totaal niet fijn zit.

Het uiterlijk

De sneakers zijn er in veel kleuren en maten en daarom is het voor iedereen ook een aanrader. Laat de naam je niet tegenhouden want de schoenen zijn voor elk geslacht en leeftijd. Doordat er zoveel kleuren zijn kan je bij elke outfit een mooi passende sneaker krijgen. Ik heb zelf de sneaker met het groene dak gekocht aangezien groen mooi bij de winter past. Al om al zijn de sneakers in elke kleur mooi en goed te matchen met outfits. Los van de kleur zijn de sneakers ook van veel verschillende materialen en op deze manier kan je een materiaal uitkiezen wat jij het fijnste vindt.

 Conclusie

Na vele maanden de schoenen zelf hebben gedraagt heb ik gemerkt hoe fijn ze zitten en dat dit niet alleen een cadeau voor uw vader is maar een cadeau voor iedereen. Ze zitten geweldig, ze zien er geweldig uit en zijn ook nog betaalbaar. Als u ooit nog een leuk paar sneakers zoekt raad ik de dad sneakers erg aan.